SB-Microstep Systemen

Voor de professionele markt leveren wij stappenmotorbesturingssystemen op maat gebasseerd op het 19'' Rack systeem. Deze worden geleverd als bureau model maar zijn ook naadloos in te passen in een 19'' Racksysteem.

De basis van het systeem is de krachtige SBMS 4 of de SBMS 7 Microstepkaart welke 4 of 7 ampere per phase kunnen leveren in microstepping mode..

Verder zijn krachtige op maat gemaakte voedingsunits voor motor, logica en relays aansturing leverbaar en tevens is de unit aansluitbaar op uw gewenste procescomputer

Met de op maat gemaakte aansluiting voor uw Controler (Bijv: Isel Interfacekaart UI 4 en UI5 of voor de flashcut unit) zijn Uw besturingsopgaven geen grenzen meer gezet met ons systeem.

Een voorbeeld van een geleverde configuratie waarbij het switchen tussen een 2,5 D Isel UI 4 voor standaardproductie en de LPT poort aansturing voor 3D bewerking gewenst werd:

4 assige besturing, 3 assen via een aangesloten Isel besturingscomputer UI 4 overschakelbaar op 4 assige besturing via LPT poort. Voorzien van vier, via frontpaneel te bedienen, 220V uitgangen, geschakeld via relais, voor handmatig en automatisch aanzetten van 2 aandrijfassen, afzuigunit en vacuumunit.